четвер, 01 березня 2012 20:50

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Меркель пообіцяла дочці Тимошенко не залишити її матір в біді

Меркель пообіцяла дочці Тимошенко не залишити її матір в біді

Лідери Європейської народної партії (ЄНП) мають намір посилити свої дії відносно української влади у зв'язку з ситуацією навколо екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. Таким був основний посил, озвучений в ході зустрічей провідних європейських політиків і членів ЄНП з дочкою екс-прем'єра Євгенією Тимошенко.

Зокрема, як розповіла в інтерв'ю агенству "Інтерфакс-Україна" Євгенія, під час зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель німецький політик попросила передати Юлії Тимошенко, що вона не залишить її "в біді".

"Вся Європейська народна партія бореться за неї", - передала слова Меркель дочка Тимошенко.

Очевидці зустрічі відзначають, що ініціатором зустрічі стала сама канцлер Німеччини.

"Зустріч пройшла дуже тепло, канцлер Меркель говорила російською", - розповіла Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Європі не бачать передумов, що Янукович помилує Тимошенко

За її словами, в ході цієї зустрічі німецький лідер цікавилася станом здоров'я Тимошенко, результатами та ходом медичного обстеження екс-прем'єра, у зв'язку з чим Євгенія Тимошенко проінформувала її, що ще очікуються дані дообстеження.

Дочка українського екс-прем'єра також повідомила, що зустрілася з колишнім головою Ради міністрів Італії Сільвіо Берлусконі і низкою інших європейських політиків. В ході цієї зустрічі Берлусконі підтвердив своє бажання стати членом комісії в рамках ЄНП для продовження роботи щодо українського питання.

"Ми не тільки продовжуємо боротися, а й посилюємо наші дії, оскільки ситуація в Україні не поліпшується, а погіршується, що не вписується в наші очікування", - переказала Євгенія Тимошенко головні тези, висловлені в ході зустрічі з європейськими політиками.

Зараз ви читаєте новину «Меркель пообіцяла дочці Тимошенко не залишити її матір в біді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути