четвер, 01 березня 2012 11:22

Політолог: Турчинов боїться Тимошенко?

Політолог: Турчинов боїться Тимошенко?

Політолог Володимир Цибулько вважає, що заступник екс-прем'єра Юлії Тимошенко по партії Олександр Турчинов не має великої віри, що вона може стати учасником парламентської виборчої кампанії.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Є щось інше – певний страх. Не дай Бог, вона вийде. Тоді може зруйнувати ту "хатку", яка почала складатися без неї. В "Батьківщині" без Тимошенко почав складатися певний баланс. Згадаймо як нервово трохи відтіснили від партії Наталію Королевську. Зараз там група Турчинова-Кожем'якіна фактично має всі права і можливості "вийти на вибори і перемогти". Цей баланс в "Батьківщині" зараз ніхто не порушить", - зауважив експерт.

За його словами, у "Батьківщині" все буде обертатися навколо персони Турчинова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо Тимошенко випустити, вона зламає всю гру, бо не піде на угоду з владою - Карасьов

"Але лідер – це не той, кого призначили, а за ким ідуть тисячі людей. Тут Турчинов прекрасно розуміє, що він і Кожем'якін – люди не того порядку, за якими побіжать. Хоча виборче законодавство або дії влади все одно якусь кількість виборців кинуть у "обійми" БЮТу. Тому і присутня певний пафос у оцінці подій. Вони розуміють, що людям ні за кого голосувати у владі, отже немає страху, що не буде кому віддати голоси в опозиції", - пояснив Цибулько.

Політолог наголосив, що якщо раптом у владі з'являться "свіжі обличчя і живі неординарні персони, це може повністю зруйнувати впевненість" Турчинова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов будує "провладний" БЮТ?

Зазначимо, заступник лідера "Батьківщини" Олександр Турчинов заявив, що у опозиції на волі є багато цікавих та потужних лідерів.

Зараз ви читаєте новину «Політолог: Турчинов боїться Тимошенко?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути