понеділок, 12 вересня 2011 18:24

Мер Черкас не дає міліції грошей на бензин

Мер Черкас не дає міліції грошей на бензин

Мер Черкас не вважає доцільним витрачати кошти на бензин для правоохоронців. Про це він повідомив сьогодні на брифінгу.

"Прес-служба управління внутрішніх справ в Черкаській області написала, що мер не звертає увагу на проблеми злочинності. Мені прикро, що наші правоохоронці вважають міську раду і мене за ідіотів. Ніби те, що ми будемо виділяти кошти на бензин для їхніх стареньких автомобілів, допоможе у боротьбі зі злочинністю", ? сказав Сергій Одарич.

Він додав, що треба бути несповна розуму, щоб витрачати кошти і заправляти автомобіль, який пожирає 25 літрів на 100 кілометрів.

"Його треба списати. І якщо немає змоги придбати новий, то орендувати. За ці гроші можна 2 автомобілі орендувати і їздити цілодобово. Але на моє переконання, кількість літрів пального не впливає на рівень злочинності. Більше того, завдання міліції ловити порушників і притягати їх до відповідальності, а завдання міської влади не заправляти їх пальним, а створювати умови, коли таких правопорушень буде менше, коли не буде умов для зростання злочинності. Я б дуже хотів, щоб правоохоронці дали нам аналітику: скільки злочинів скоювалося в Південно-Західному районі до минулого року, скажімо, на алеї Путейка — головній пішохідній магістралі Південно-Західного району. Скільки там крали телефони, скільки там було бійок, вбивств, викрадення грошей і скільки їх за останній рік — з того моменту, як ми її освітлили. Я справді вважаю, що рівень злочинності залежить від того, як ми освітимо місто", - підсумував мер Черкас.

Нагадаємо, 19 вересня у Черкасах відкриють річковий порт. По Дніпру  курсуватимуть двох-палубний та чотири-палубний пароплави.

Зараз ви читаєте новину «Мер Черкас не дає міліції грошей на бензин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути