понеділок, 12 вересня 2011 13:13

У Черкасах об'єдналися "Батьківщина" і "Фронт змін"

У Черкасах об'єдналися "Батьківщина" і "Фронт змін"

Фракції "Батьківщина" і "Фронт змін" Черкаської обласної ради утворили опозиційне міжфракційне об'єднання.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомили голова Черкаської обласної організації "Фронт змін" Наталія Старікова та депутат облради від "Батьківщини" Юрій Громовський, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Міжфракційне об'єднання передбачає проведення спільних засідань, вироблення спільної позиції, однакове голосування наших фракцій, - повідомив Громовський. – Ми різні, між нашими партіями є ідеологічні відмінності, але загроза диктатурі нас об'єднала. Маємо спільного ворога – Партію регіонів. Наше об'єднання це як "антигітлерівська коаліція".

"Наші депутати представлятимуть у своїх виступах позицію Ради опозиційних сил Черкащини, – зазначила Старікова. – Також ми розпочинаємо процес об'єднання депутатів-опозиціонерів у всіх міських та районних радах області".

Слід зазначити, що фракція "Батьківщини" у Черкаській обласній раді нараховує 21 депутата, у "Фронті змін" - 6. Одним із майбутніх завдань об'єднана опозиція Черкащини визначила поїздку у Київ на підтримку Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах об'єдналися "Батьківщина" і "Фронт змін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути