понеділок, 12 вересня 2011 17:56

У Черкасах тролейбуси можуть зникнути до Нового року

У Черкасах тролейбуси можуть зникнути до Нового року

У Черкасах тролейбуси можуть зникнути до Нового року. Про це сьогодні на прес-конференції заявила голова профкому комунального підприємства "Черкасиелектротранс" Наталія Тарасенко.

"Наші працівники потерпають від нового директора Віталія Дядченка, депутата міської ради від Партії регіонів. Уже більше 30 чоловік звільнилось, – розповіла Тарасенко. – За минулий місяць на маршрути вийшло на 204 тролейбуси менше, ніж у весняні місяці. Дядченко у розмовах каже, що має бути всього 10 – 15 тролейбусів. Каже, що ми збиткові, бо возимо пільговиків".

Працівники тролейбусного парку вважають, що їх підприємство хочуть ліквідувати. Мовляв, деяких депутатів із міськради цікавить територія тролейбусного парку.

"Я вже три місяці не отримую зарплату, а в мене двоє дітей яких треба годувати, - продовжує Наталія Тарасенко. – І таких багато. Звільняються й кондуктори, і водії, і електрики, навіть майстер по охороні праці написав заяву. На нас тиснуть, погрожують. Якщо тролейбуси в Черкасах їздитимуть до Нового року, то це буде справжнє диво. Минулої п'ятниці в нас були збори профспілкового комітету, вирішили, як нас не почує влада, то будемо виходити на вулиці з акціями протесту".

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах тролейбуси можуть зникнути до Нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути