субота, 09 липня 2011 12:08

Медведєв помітив, як Янукович сприяє зростанню авторитету України на міжнародній арені

Медведєв помітив, як Янукович сприяє зростанню авторитету України на міжнародній арені

Президент Росії Дмитро Медведєв привітав президента України Віктора Януковича з днем ??народження, відзначивши його внесок у розвиток двосторонніх відносин. Про це повідомляє у суботу прес-служба глави РФ.

"Ціную Ваш особистий внесок у просування російсько-українських дружніх, добросусідських відносин. Прагнення до найбільш повної реалізації потужного потенціалу історичної і духовної спільності народів Росії та України відкриває широкі перспективи багатопланової міждержавної взаємодії", - говориться у вітальному повідомленні.

"Надійним фундаментом такої роботи служать досягнуті домовленості щодо здійснення масштабних проектів в торговельно-економічній, інвестиційній, гуманітарній та інших сферах. Упевнений, інтенсивний і плідний політичний діалог і надалі відіграватиме важливу роль в динамічному розвитку всього комплексу двосторонніх відносин, поглиблення інтеграційного співробітництва на просторі Співдружності Незалежних Держав", - йдеться в посланні.

Медведєв дав позитивну оцінку внутрішнього і зовнішнього курсу, що проводиться Україною при Януковичі.

"Завдяки проведеним під Вашим керівництвом реформам Україна впевнено рухається шляхом вдосконалення державних та демократичних інститутів, стійкого економічного розвитку, підвищення добробуту громадян. Ваш конструктивний і зацікавлений підхід до актуальних питань регіональної та світової політики сприяє зростанню авторитету країни на міжнародній арені", - зауважив Медведєв у привітанні.

Раніше повідомлялося, Лукашенко побажав Януковичу невичерпної енергії.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв помітив, як Янукович сприяє зростанню авторитету України на міжнародній арені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути