вівторок, 29 грудня 2009 10:18

Медведько перевірить, чи співпрацює Ющенко з Януковичем

Медведько перевірить, чи співпрацює Ющенко з Януковичем

Генеральна прокуратура здійснює ретельну перевірку за фактом оприлюднення в ЗМІ колишнім працівником Секретаріату глави держави Ярославом Козачком неправдивої інформації щодо угоди, яку нібито підписали президент України Віктор Ющенко і лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Про це повідомили в головній службі інформаційної політики президента України.

Ющенко чекає інформацію про результати перевірки в десятиденний термін.

У свою чергу, екс-президент України Леонід Кравчук вважає дійсною угоду між Ющенком і Януковичем про їхні спільні дії у другому турі президентських виборів.

Кравчук зазначив, що зміст угоди дуже збігається з тими діями і намірами, які демонстрував в останні роки Ющенко, зокрема, щодо зближення з Партією регіонів і намірів створення широкої коаліції.

За словами Кравчука, у зв"язку з цим його дуже турбує інше - нібито заклик Ющенка "не голосувати у другому турі ні за кого, якщо в нього вийдуть Янукович і Тимошенко".

На його думку, це означає, що Західна Україна не віддасть голоси за того кандидата, який проводить європейський курс. А такий курс, на думку Кравчука, здійснює Тимошенко.

Тому, вважає екс-президент, "потрібно дати можливість відстояти курс тому, хто може це, хто має реальні для цього можливості, хто має імідж". Кравчук наголосив, що "не можна більше жартувати з політичним курсом держави".

Нагадаємо, що 25 грудня екс-керівник департаменту Секретаріату президента Козачок заявив, що Янукович і Ющенко підписали конфіденційну угоду про взаємодію під час виборчої кампанії.

У Партії регіонів, "Нашій Україні" та Секретаріаті президента спростували цю заяву.

За матерiалами: УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Медведько перевірить, чи співпрацює Ющенко з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути