пʼятниця, 25 грудня 2009 18:08

Тимошенко не дозволили прийти до Шустера з Януковичем

Тимошенко не дозволили прийти до Шустера з Януковичем

Прем"єр-міністра Юлію Тимошенко відмовляються пускати на ефір у програмі "Шустер live" з Віктором Януковичем.

Як оголосив в ефірі Савік Шустер, студія отримала пропозицію від кандидата в президенти Юлії Тимошенко на участь в ефірі з іншим кандидатом в Президенти - Віктором Януковичем, який було проанонсовано на 25 грудня.

Сподівання на те, що Шустер запросить на своє шоу разом з Віктором Януковичем і Юлію Тимошенко, висловила і прес-секретар прем"єр-міністра Марина Сорока у відкритому листі до Савіка Шустера, який опублікував Урядовий портал.

Проте "Телекритика" повідомляє, що на запитання чи відмовили в ефірі Тимошенко, Каріна Палаєва, піар-директор продакшну, відповіла: "Фактично так. Однак після спецвипусків за участю Януковича та Ющенка, ми запросимо до студії трьох лідерів", - сказала вона.

"Ми готові надати для такої програми будь-який зручний для кандидатів час і день, при умові письмової згоди та призначення відповідальних осіб від кожного з гостей", - запевняють на студії, наголошуючи, що така дискусія є надзвичайно важливою для суспільства напередодні виборів.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не дозволили прийти до Шустера з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути