Ексклюзиви
четвер, 20 березня 2008 10:18

Медведько і Наливайченко готові відповісти за "Альфу" у Добкіна

Генпрокурор Олександр Медведько та виконувач обов"язків голови СБУ Валентин Наливайченко готові прибути до парламенту для звіту по ситуації в Харкові. Про це повідомив голова Верховної Ради Арсеній Яценюк.

За його словами, в середу він мав розмову і з генпрокурором і з Наливайченком, які повідомили, що в Харкові проводиться перевірка ситації уповноваженим СБУ.

"Ситуація максимально деполітизована. За результатами перевірки ми зможемо заслухати і Олександра Медведька і Валентина Наливайченка. Тим ільше, що вони висловили готовність прибути в будь-який час до парламенту і проінформувати про ситуацію в Харкові", - сказав Яценюк .

Як відомо, 18 березня співробітники Управління СБУ в Харківській області здійснили виїмку документів у Харківській міськраді.

Ці дії було розпочато у рамках розслідування кримінальної справи, порушеної, як повідомив прес-центр СБУ, "за фактом розтрати державних коштів шляхом зловживання службовим становищем посадовцями Харківської міської ради", повідомляв УНІАН.

У середу Партія регіонів вимагала звіту керівництва СБУ з цього приводу, але не набрала необхідної кількості голосів. Після цього Віктор Янукович не виключив, що його партія знову заблокує роботу парламенту.

Увечері в середу СБУ повідомила, що передала до суду матеріали кримінальної справи за фактом розтрати державних коштів в Харківській міській раді. Крім того, до Харкова виїхав заступник голови СБУ для того, щоб разом з представниками прокуратури сприяти народним депутатам в ознайомленні з усіма матеріалами у справі, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Медведько і Наливайченко готові відповісти за "Альфу" у Добкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути