субота, 24 вересня 2011 12:51

Медведєв особисто висунув Путіна в президенти

Медведєв особисто висунув Путіна в президенти

Президент Росії Дмитро Медведєв запропонував нинішньому прем'єр-міністрові Володимиру Путіну балотуватися в президенти і заявив, що сам піде працювати в уряд.

"З урахуванням пропозиції очолити список партії, зайнятися партійною роботою і при вдалому виступі на виборах, моєї готовності зайнятися практичною роботою в уряді, я вважаю, що було б правильним, щоб з'їзд підтримав кандидатуру голови партії Володимира Путіна на посаду президента країни", - сказав Медведєв , виступаючи на з'їзді "Єдиної Росії".

Учасники з'їзду овацією зустріли пропозицію президента РФ.

"Ці оплески дають мені право не пояснювати, яким досвідом і авторитетом володіє Володимир Володимирович Путін", - зазначив він.

"Мене весь час питали: коли ви визначитеся, з чим вийдете до людей, а іноді і мене, і Володимира Володимировича запитували: а ви не посварилися між собою? Я хочу повністю підтвердити те, що тільки що було сказано: те, що ми пропонуємо з'їзду - це глибоко продумане рішення, і навіть більше - ми справді обговорювали цей варіант розвитку подій ще в той період, коли сформувався наш товариський союз", - повідомив Медведєв.

За його словами, минулі роки довели правильність вибраної стратегії.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв особисто висунув Путіна в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути