вівторок, 31 липня 2007 09:24

Медведчука взяли у список "Регіонів"

Медведчука взяли у список "Регіонів"
"Колишній голова СДПУ(о) Віктор Медведчук, а також міністр економіки, голова Партії промисловців і підприємців Анатолій Кінах і заступник міністра юстиції, лідер партії "Віче" Інна Богословська ввійдуть у перші 30 номерів списку", пише "Комерсант-Україна" з посиланням на високопоставлені джерела в Партії регіонів.

При цьому джерело стверджує, що "після внесених змін у Партії регіонів з нинішніх депутатів залишиться близько 85 %".

Між тим, за словами одного зі співрозмовників видання, участь представників СДПУ(о) у виборчих списках ПР досі залишається під сумнівом.

"Переговори ведуться, тільки СДПУ(о) не знає, з ким їх вести. Я знаю, що вони говорять з Януковичем і Клюєвим. Проблема у Вікторі Медведчуку. Він настільки одіозна особистість, що його присутність у списку – це мінус 10 % електорату в західних і східних областях", - пояснив один із представників ПР, що побажав залишитися неназваним.

У понеділок відбулося засідання президії політради Партії регіонів, на якому обговорювалося проведення з"їзду 4 серпня і принципи формування виборчого списку, що у партії вирішили не обнародувати до з"їзду.

Зараз ви читаєте новину «Медведчука взяли у список "Регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути