середа, 24 червня 2020 14:45

Марченко розповіла, як Путін став кумом

Марченко розповіла, як Путін став кумом
Чоловік Марченко Медведчук катається до Москви в Госдуму

Дружина народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медвдечука Оксана Марченко заявила, що дуже хотіла, щоб її доньку охрестив президент країни-агресора РФ Володимир Путін.

"Ініціатором була я. Попросила чоловіка звернутися з проханням до Володимира Володимировича, щоб він похрестив нашу доньку", - сказала Марченко сайту "Страна".

Вона назвала Путіна "православною людиною".

"Це особиста духовна історія, про яку, можливо, я колись розповім. Що ж до хрещеного, то давайте відразу розділимо Путіна як президента Російської Федерації, і Путіна — як православну людину, яка хрестила нашу дочку. Тільки в контексті православної людини я хочу про нього говорити. Тому я його й обрала", - заявила дружина Медведчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський окупант на Донбасі гатить ракетами та з артилерії

Також Марченко назвала Путіна чудовим хрещеним.

"Він чудовий хрещений, який регулярно спілкується з хрещеницею. Вітає її з днями народження. Якщо колись вона вважатиме за потрібне щось розповісти про це спілкування, вона це зробить. А ми, природно, спілкуємося з Володимиром Володимировичем, підтримуємо стосунки. Більше того, якби в мене була ще одна дитина, я знову попросила б стати хрещеним саме його", - заявила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кум Путіна про стосунки з Коломойським: "Це питання бізнесу"

Цього року на Донбасі загинули 32 українські захисники. З початку російської агресії на Донбасі загинули 2644 військовослужбовці ЗСУ, 10 033 — поранені.

Зараз ви читаєте новину «Марченко розповіла, як Путін став кумом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути