пʼятниця, 17 серпня 2018 03:38

Манафорту загрожує 305 років в'язниці

Манафорту загрожує 305 років в'язниці
Манафорт може сісти на три століття. Фото: РБК

Засідання членів журі присяжних у справі колишнього глави передвиборного штабу Дональда Трампа і політконсультанта Віктора Януковича Пола Манафорта розпочалося 16 серпня вранці. Йому загрожує 305 років в'язниці.

Присяжні повинні винести вердикт щодо винності Манафорта. Таке рішення прийняв у середу окружний суддя Томас Елліс в суді Олександрії (штат Вірджинія), передає Тhe Washington Post.

Журі присяжних складається з шести чоловіків і шести жінок. Протягом 10 днів вони заслуховували показання свідків в суді, а також аргументи обвинувачення та захисту. У середу захист і обвинувачення виступили з заключними заявами, свідків не викликали. Сам же Манафорт відмовився виступати свідком на останньому засіданні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка підтвердили зустріч із політтехнологом Януковича

Суд над Манафортом почався в США 31 липня. Його звинувачують у відмиванні грошей та ухилянні від сплати податків за майже 10 років співпраці з колишнім керівництвом України.

Слідство вважає, що за роботу політичного консультанта в Україні Манафорт заробив більше 60 мільйонів доларів, проте офіційно він задекларував 14 млн дол. доходів за 2010-2014 роки.

Зараз ви читаєте новину «Манафорту загрожує 305 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути