понеділок, 29 серпня 2011 12:09

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Люди, які проводили експертизу в "газовій справі", скоїли злочин - Тимошенко

Люди, які проводили експертизу в "газовій справі", скоїли злочин - Тимошенко

Екс-прем'єр-міністр України, лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко та її захист вважають за необхідне перевірити методику проведення експертиз про завдання збитків НАК "Нафтогазу України" в результаті підписання газових контрактів у січні 2009 року.

Під час оголошення матеріалів експертиз у понеділок адвокат Тимошенко Микола Сірий звернувся до судді Печерського райсуду Києва Родіона Кірєєва, головуючому щодо "газової справи", з проханням винести визначення у зв'язку з проведеними експертизами.

Перше - до Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, щоб перевірити, чи була зроблена експертиза у відповідності з належною методикою.

Сірий також попросив ще одне визначення направити до Міністерства юстиції з проханням перевірити кваліфікацію цих експертів.

У свою чергу захисник Тимошенко Олександр Плахотнюк зазначив, що захист наполягатиме на виклику до суду цих експертів.

"Ця експертиза не посилається на жодні бухгалтерські документи. Ця експертиза не взяла до уваги, що збитків не було", - сказала екс-прем'єр.

У цьому контексті вона повідомила, що захист має намір зробити заяву про скоєння злочину експертами, які проводили цю експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Люди, які проводили експертизу в "газовій справі", скоїли злочин - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути