понеділок, 29 серпня 2011 08:27

Влада ховає хвороби Тимошенко - Сорока

Влада ховає хвороби Тимошенко - Сорока

Прес-секретар лідера партії "Батьківщина" Марина Сорока заявила, що влада намагається приховати істинний стан речей зі станом здоров'я екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

"Я не виключаю, що така поведінка режиму пов'язана з тим, що влада намагається щось приховати. Нас всіх турбує стан здоров'я Юлії Володимирівни, тому дуже важливо дізнатися причини погіршення стану її здоров'я, а це можливо лише за умови проведення досліджень", - зауважила Сорока.

На її думку, влада незаконно відмовляє Тимошенко у праві на збереження і охорону здоров'я так само, як "зухвало і незаконно позбавила її волі".

"Про те, що Юлія Тимошенко – жертва політичних репресій, свідчать матеріали справи. Наприклад, у сьомому томі, який вже оголосив Кірєєв, доведено, що НАК "Нафтогаз" ніяких збитків за транспортування газу у 2009 році не мав", - додала прес-секретар Тимошенко.

"Про те, що Юлія Тимошенко не перевищувала повноважень, кажуть навіть свідки прокуратури. Те, що суд над Юлією Тимошенко – це намагання влади розправитися з політичним опонентом, говорить і міжнародна спільнота, яка також визнає, що газова справа сфабрикована", - резюмувала Сорока.

Зараз ви читаєте новину «Влада ховає хвороби Тимошенко - Сорока». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути