неділя, 28 серпня 2011 11:21

Доля Тимошенко чекає на організаторів акції опозиції на День незалежності?

Доля Тимошенко чекає на організаторів акції опозиції на День незалежності?

Чинна влада самостійно не зможе зупинити процес розправи над політичними опонентами. Про це в ефірі "Радіо Свобода" заявив депутат Верховної Ради від НУНС, голова Європейської партії України Микола Катеринчук.

"Сезон посадок не закінчиться тільки на Тимошенко. Гадаю, що підуть по цих 12 людях, які 24 серпня очолили акцію на День незалежності", – сказав Катеринчук.

Політик також переконаний, що найближчим часом колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не вийде на волю.

"Тимошенко вже посадили. Вона вже не вийде звідти. І буде обвинувальний вирок, хоча з юридичної точки зору там нема складу злочину зовсім. Одна тільки теза: слова директива в українському законодавстві нема зовсім – тут нема чого порушувати. Але там говориться, що вона перевищила повноваження при підписанні директив", – нагадав Каттеринчук.

Нагадаємо, 24 серпня сталася сутичка між учасниками акції опозиції та співробітниками "Беркуту" на вулиці Володимирська. Крім того, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що першому заступнику лідера партії "Батьківщина" Олександру Турчинову загрожує кримінальна справа за організацію ходи до Адміністрації президента

Зараз ви читаєте новину «Доля Тимошенко чекає на організаторів акції опозиції на День незалежності?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути