Ексклюзиви
четвер, 15 грудня 2011 09:20

Люди не відчувають покращення, бо всі гроші ідуть на збагачення купки сімей - Соболєв

Люди не відчувають покращення, бо всі гроші ідуть на збагачення купки сімей - Соболєв

В опозиції вважають, що населення, попри будь-які економічні показники, покращення якості життя не відчуває.

Українська економіка має занадто велику корупційну складову, зазначив у коментарі для Радіо Свобода заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв.

"У 2008-09 роках, коли була світова економічна криза, до копійки виплачувалося все усім соціально не захищеним категоріям населення. А сьогодні, у період, як кажуть, хоч і невеликого, але зростання, на це грошей не вистачає. Пояснення очевидне: всі кошти з податків,  що сплачуються мільйонами наших громадян, направляються безпосередньо на збагачення купки сімей, які за цей рік стали мільярдерами", – наголосив Соболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці не допоможуть Арбузову примножувати мільярди сім'ї

У свою чергу, перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку та торгівлі Андрій Клюєв раніше запевнив, що зростання внутрішнього валового продукту у нинішньому році становило понад 5%.

За його словами, найшвидші темпи зростання зафіксовані у машинобудуванні, сільськогосподарському виробництві і будівництві житла. Клюєв також відзначив, що у нинішньому році інвестиції в основний капітал українських компаній збільшилися на понад 21 відсоток. Утім, попри позитивні показники на уряд уже очікують кадрові зміни.

Зараз ви читаєте новину «Люди не відчувають покращення, бо всі гроші ідуть на збагачення купки сімей - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути