Ексклюзиви
четвер, 18 квітня 2013 20:48

Ляшко – справжній троль, що відчуває настрій пересічного українця - політолог

Ляшко – справжній троль, що відчуває настрій пересічного українця - політолог
Фото: news.mistinfo.com

Народного депутата Олега Ляшка використовують для політичного тролінгу, щоб гасити деяких опозиційних діячів. Про це на прес-конференції заявив політолог Володимир Фесенко, передає Gazeta.ua.

"Я думаю, що з ним експериментують, з нього хочуть зробити українського Жириновського. Я бачив після одного з ефірів "Шустер Live" як половина аудиторії брала автографи саме у Ляшка і фотографувалася з ним. Він дуже популярний персонаж саме завдяки своїй скандальності. Він дуже добре вловлює настрій пересічного українця. Не мешканця Києва, а українця з провінції", - сказав Фесенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радикальна партія Луценка з соратниками буде у стилі Радикальної партії Ляшка - Бригинець

Він припустив, що з Ляшка намагаються виростити квазіопозиціонера, який би відібрав частину електорату. Якщо рейтинг почне зростати, це гарний об'єкт для „інвестицій". Коментуючи інцидент із депутатом Олегом Ляшко в ефірі "Шустер Live" і наміри опозиції його бойкотувати шоу, Фесенко сказав: "Опозиція відреагувала на тролінг Ляшка своєрідним блокуванням. Вона в Верховній Раді відчула, що блокування – дуже ефективна зброя, тому вирішила використати її проти Ляшка. Якщо не буде зіткнень, опозиція буде спокійно приходити і брати участь у шоу".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко – справжній троль, що відчуває настрій пересічного українця - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути