четвер, 18 квітня 2013 09:12

Ляшко про скасування Пенсійної реформи: "Говорять одне, а роблять зовсім інше"

Ляшко про скасування Пенсійної реформи: "Говорять одне, а роблять зовсім інше"
Олег Ляшко. Фото: lenta-ua.net

Відповідальність за провалення питання скасування Пенсійної реформи лежить на лідерах опозиції.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат Олег Ляшко.

Коментуючи вчорашнє голосування у Верховній Раді щодо скасування Пенсійної реформи, він зауважив, що перш за, відповідальність за провалення цього питання мають нести опозиційні фракції "Батьківщина" і УДАР.

"За перший законопроект Міщенка не вистачило 3 голосів. А не голосувало 14 людей — 7 від "Батьківщини", і 7 від УДАРу. На наступне голосування не вистачило 5 голосів. Тобто, фактично, законопроект було провалено. І будь-які розмови про те, що "бачте, хотіли, але не змогли, бо когось не було, хтось хворий, чи ще щось" — не сприймається за виправдання", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" переконані, що хтось сторонній втручається в систему "Рада"

Ляшко додав: "Бо треба зважати на те, яке питання розглядається. Це питання життя мільйонів український громадян. Тому керівники фракцій повинні забезпечити стовідсоткову явку і забезпечити результативне голосування. Тим більше образливо, що до голосування не вистачило трьох голосів".

Нардеп також запевнив, що напередодні голосування бачив у сесійній залі парламенту декількох депутатів від опозиції, які потім не голосували.

"Звичайно, немає сенсу кивати на Партію регіонів, бо і вони чітко заявили, що не голосують. Та і вони навпаки приймали закон про підвищення пенсійного віку. Тобто сподіватися на те, що Партія регіонів дасть голоси, було б наївно. Треба було мобілізовувати всіх опозиційних депутатів. На жаль, цього не сталося. Відповідальність за це несуть ці фракції, які не голосували. і відповідальність за це несуть лідери опозиційних сил", - переконаний парламентар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція виправдовується за "пенсійний провал": Більшість не у нас

Він також додав, що також за це не голосували депутати, які нещодавно вийшли з фракції "Батьківщини" і зараз є позафракційними.

"Серед позафракційних не голосувало 5 "тушок", які вийшли напередодні з фракції "Батьківщини" і які стали депутатами за квотою Яценюка. Вони провалили це голосування", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас кілька людей сьогодні були відсутні" - Кличко нічого не придумав, щоб виправдати своїх "опозиціонерів"

Ляшко додав: "Якби вони (опозиція) хотіли організувати результативне голосування — то воно б було. Скоріш за все, там є підводні течії. Як у нас заведено у політиці — говорять одне, а роблять зовсім інше. Це абсолютно підступна і безвідповідальна українська політика".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко про скасування Пенсійної реформи: "Говорять одне, а роблять зовсім інше"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути