понеділок, 08 серпня 2011 13:18

Ляшко розповів, чому плачуть його "радикальні" однопартійці

Ляшко розповів, чому плачуть його "радикальні" однопартійці

Народний депутат і новообраний голова новоствореної Радикальної партії свого імені Олег Ляшко заявив, що делегатів з областей на партійний з'їзд, який сьогодні проходить у Києві, не пропускали правоохоронці, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Я знаю, що людям з Тернопільської, Закарпатської та деяких східних областей перешкоджали добиратись. Мало бути 300 делегатів, а приїхав 101. Вони дзвонять, плачуть, що хочуть бути на цій історичній події, а їх не пускають", - зауважив Ляшко.

За словами нардепа, у деяких автобусах прокололи колеса, в інших - у водіїв забирали права.

"Мене особисто зупиняли, - розповів делегат з Чернігівщини Василь Амельченко. - Розпитували, куди я їду, на скільки. Може, вони переплутали мене з людьми, які їдуть на підтримку Тимошенко. Коли побачили фотографію Ляшка, яка у мене на лобовому склі, комусь подзвонили, почали радитись, потім пропустили".

Нагадаємо, сьогодні колишнього "бютівця" Олега Ляшка обрали головою "Радикальної партії Олега Ляшка". За це проголосував 101 делегат з'їзду, який проходив в готелі "Козацький".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко розповів, чому плачуть його "радикальні" однопартійці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути