вівторок, 12 липня 2011 13:18

Ляшку не варто розраховувати навіть на 1% голосів виборців - політолог

Ляшку не варто розраховувати навіть на 1% голосів виборців - політолог

Епатажність і скандальність народного депутата Олега Ляшка розрахована на те, що хтось у перспективі зробить на нього ставку як на політика.

Про це сказав політолог, експерт Першої рейтингової системи Михайло Басараб.

"Ляшко свідомо зробив ставку в політиці на шоу, на неординарність. Так він сподівається здобути прихильність певних виборців. Адже в будь-якому суспільстві є якась частина людей, які голосують, втікаючи від політики. Можуть проголосувати, наприклад, за Партію жінок, як у Польщі, які на плакатах позували оголеними. У Росії є Жириновський, який має стабільну підтримку. Ляшко теж розраховує на епатаж і шоу в політиці", - зауважив Басараб.

На думку політолога, Ляшко непопулярний політик і не може розраховувати навіть на 1% електоральної підтримки.

"Говорити про адекватність сучасних політиків не доводиться, тому не виключаю, що Ляшко свідомий того, що може розраховувати на значну підтримку українців. Можливо, така його епатажність і скандальність розрахована, що хтось колись у перспективі зробить на нього ставку як на політика, аби у виборчій кампанії він виконував певну роль. Наприклад, своєю конфліктністю і підкресленою неординарністю може вступити у публічну дискусію з одним із основних учасників виборчих перегонів, тим самим провокуючи його на скандал і виконуючи завдання когось із опонентів цього кандидата. Якщо Ляшко провокуватиме Тимошенко, то буде зрозуміло, що він штатний провокатор чинної влади. Тоді вони його підтримуватимуть і фінансово, й адміністративно", - розповів Басараб.

Нагадаємо, днями Олег Ляшко розвісив по Україні плакати із зображенням, як під час засідання Верховної Ради його схопив за шию перший віце-спікер Адам Мартинюк. На біґ-борді напис: "Так вони душать Україну".

Зараз ви читаєте новину «Ляшку не варто розраховувати навіть на 1% голосів виборців - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути