понеділок, 08 серпня 2011 12:30

Ляшко очолив Радикальну партію свого імені

Ляшко очолив Радикальну партію свого імені

Колишнього "бютівця" Олега Ляшка обрали головою "Радикальної партії Олега Ляшка". За це проголосував 101 делегат з'їзду, який проходив в готелі "Козацький", повідомив кореспондент Gazeta.ua.

У своїй промові Ляшко заявив: "Треба піднімати усю країну. Нас знову годують "зреліщами" без хліба та масла. Не буде покращення, поки не працює промисловість, і люди не бачать перспектив. Коли обіцяють виборцям змінити країну, це одне. А коли приходять до парламенту, то у янголів роги виростають".

Новообраний голова Радикальної партії свого імені закликав до таких дій: відродження національного виробництва, зниження кредитних ставок, обмеження імпорту, заборона продажу землі, скасування пенсійної реформи, усунення від влади олігархів.

"Ми скасуємо пенсійну реформу, зробимо пенсійний вік для жінок 50 років, а не 60. Адже зараз з робочого стажу виключили декретні та чергові відпустки, лікарняні. При цьому для мінімальної пенсії треба мати 30 років стажу. Жінки відмовляються народжувати, хоча це їхнє завдання, окрім деяких, яким подобається сидіти у тюрмах", - відзначив Ляшко.

У програмі партії "Новий шлях України", крім того, зазначено, що необхідно скоротити кількість народних депутатів до 200, заборонити висуватись особам старше 60 років, скоротити термін повноважень президента та парламенту до чотирьох років.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко очолив Радикальну партію свого імені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути