вівторок, 04 травня 2010 14:12

Ляшко: "Литвину плюнь у морду, а він скаже: "Божа роса"

Ляшко: "Литвину плюнь у морду, а він скаже: "Божа роса"

Нардеп від БЮТ Олег Ляшко жалкує, що бомбардування яйцями спікера Володимира Литвина не перервало засідання Верховної Ради.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Я, як депутат та патріот, бачив один план - зробити усе від мене залежне, щоб не допустити ратифікації. Вважав й робив це. Для цього ж закидав Литвина яйцями. І влучив навіть. Розраховував, що Литвин як "красна девіца" тут же побіжить наводити нову зачіску. А це зупинить процес ратифікації. Але я прорахувався - він продовжив вести свою неправедну справу. Литвину плюнь у морду, а він утреться та скаже: "Божа роса", - обурився Ляшко.

Також "бютівець" заявив, що підтримує створення парламентської поліції. Проте, за його словами, це питання треба розглядати у комплексі зі зняттям недоторканності.

Як відомо, 27 квітня парламент ратифікував угоду між президентами Росії та України про продовження базування у Криму російського Чорноморського флоту.

Щоб не допустити цього, опозиція намагалась зірвати засідання парламенту. Спікера закидали курячими яйцями, накрили депутатські крісла національним прапором, залили клеєм отвори для карток, хтось запалив димові шашки.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко: "Литвину плюнь у морду, а він скаже: "Божа роса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути