вівторок, 12 лютого 2013 11:02

Ляшко приніс Азарову труп отруєного пса
5

Фото: Фото: liashko.ua

Вчора, 11 лютого, захисники тварин провели акцію протесту біля будівлі Кабміну, вимагаючи ратифікувати Європейську конвенцію з захисту прав тварин та припинити цькувати бездомних тварин з використанням хімічних препаратів.

Група активістів на чолі з народним депутатом Олегом Ляшком принесла до Кабміну труп отруєного пса, а депутат пообіцяв, що наступного разу принесе вже не труп, а літр отрути.

"Верховний гицель Києва Попов рано чи пізно відповість за винищення тварин у столиці. Моя дружина, донька і мама плачуть, щоразу дізнаючись про чергове вбивство нещасних собак. Трупи безпритульних песиків – явище не для людей з нормальною психікою. Особливо для нас це величезний удар, бо ми є родиною, у якій повноцінними членами сім'ї є три собаки, не рахуючи одинадцяти цуценят. Сьогодні нікому непотрібних собак, голодних і замерзлих, замість того, щоб поселити до притулку, навмисне знищують, відстрілюють на очах у дітей чи отруюють. Люди вкладають свої зусилля і гроші на те, щоб створити притулки для бездомних собак, а "регіонали"-нелюди безжально вбивають їх, перетворюючи столичні парки і сквери у суцільне кладовище безпритульних тварин. Ці вбивства на совісті голови КМДА Олександра Попова і його команди, уряду Азарова, який закриває очі на винищення тварин. Вони тренуються на собаках, щоб краще цілити в нас", - йдеться у повідомленні на офіційному сайті Олега Ляшка.

Нагадаємо, що перед проведенням Євро-2012 Україна прийняла зобов'язання відмовитися від усипляння бездомних тварин, однак зараз, мабуть, вирішила відмовитися від виконання зобов'язань.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко приніс Азарову труп отруєного пса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути