Ексклюзиви
середа, 23 лютого 2011 13:18

Ляшко пояснив, чому з Чорновола ніякий синоптик

Ляшко пояснив, чому з Чорновола ніякий синоптик

Народний депутат Тарас Чорновіл розповсюдив брехню про те, що його колега Олег Ляшко збирається переходити до фракції Партії регіонів.

Як повідомила прес-служба Ляшка, політик, зокрема, зазначив: "Тарас казав, що колись підробляв на ниві політичної аналітики. Вочевидь, він мало заробив і тепер надолужує згаяне дешевими заявами, розраховуючи на високі гонорари. Але його "прогнози" і ламаного шеляга не варті, бо навіть синоптики точніше передбачають погоду, яка буде влітку".

Крім того, Ляшко заявив, що вважає і Юлію Тимошенко, і Віктора Януковича "вже вчорашнім днем української історії".

"Тому разом із молоддю я маю мету створити політичну партію, яка успішно виступить на парламентських виборах, щоб згодом виграти і президентські вибори", - підкреслив нардеп.

Водночас, за його словами, у новому парламенті місця для таких, як Тарас Чорновіл, він "навіть із телескопом не бачить".

"Бо Тарас за десять років оббіг колом майже всі фракції та групки. І може бути, що йому лише комуністи відмовили в політичному притулку. Нагадаю також, що 16 лютого цього року цей летючий голландець кинув якір біля іншої притики, вступивши в нову квазіфракцію під назвою "Реформи заради..." чогось там, яка того ж дня привселюдно заявила про своє кохання до всіх "регіоналів" разом узятих. Якщо Тарас мене чує, той хай згадає, що писав справді великий Тарас – наш Шевченко: "У всякого своя доля, І свій шлях широкий: Той мурує, той руйнує, Той неситим оком - За край світа зазирає...", - резюмував Ляшко.

Нагадаємо, учора екс-"регіонал" Тарас Чорновіл заявив, що депутати Богдан Губський, Антон Яценко та Олег Ляшко, яких виключили з фракції БЮТ, можуть приєднатися до фракції Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко пояснив, чому з Чорновола ніякий синоптик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути