Ексклюзиви
вівторок, 22 лютого 2011 15:09

Ляшко може стати "регіоналом"

Депутати Богдан Губський, Антон Яценко та Олег Ляшко, яких виключили з фракції БЮТ можуть приєднатися до фракції Партії регіонів.

Про це на прес-конференції заявив екс-"регіонал" Тарас Чорновіл.

За його словами "регіонали" прагнуть, щоб до складу їхньої фракції увійшло більшість депутатського корпусу.

"Завдання полягало в тому, що Партія регіонів рано чи пізно повинна вийти на більшість у Верховній Раді - 226, що на сьогоднішній день вже виглядає абсолютно нереалістичним", - сказав депутат.

За словами Чорновола, регіоналам "вдалося частину, в основному бізнесменів, у яких були проблеми, завести в свою фракцію".

"За рахунок цього де-факто більшість у Верховній Раді може бути створена трьома фракціями - Партія регіонів, Блок Литвина і комуністи, у них разом є 228 осіб, за рахунок того, що Партія регіонів наростила кількість своїх членів", - сказав він.

Чорновіл також зізнався, що бізнесмени, які вийшли з БЮТ, намагалися впливати на утворення депутатської групи "Реформи заради майбутнього", але оскільки це не вдалося, зараз розглядають можливість створення чергової групи у Верховній Раді, можливо, за рахунок нашоукраїнців.

Зокрема, він звернув увагу на те, що депутат від НУ-НС Давид Жванія "проспав можливість" створити свою власну групу.

"І бізнес, який на сьогодні очолюється Губським, Осикою, Яценко, які не є членами нашої фракції, зараз будуть вирішувати - чи створять свою групу, що малоймовірно, оскільки це не виходить вже навіть за кількістю, або будуть вливатися в Партію регіонів, разом з Ляшком вони, напевно, в Партію регіонів і вступлять", - припустив Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко може стати "регіоналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути