пʼятниця, 25 січня 2013 00:12

Ляшко не бачить перспективи там, де її побачила Тимошенко

Ляшко не бачить перспективи там, де її побачила Тимошенко
Фото: noviny.su

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко переконаний, що необхідно об'єднувати зусилля різних партій, аби наводити порядок в країні. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я не бачу перспектив у створенні єдиної опозиційної партії, оскільки кожна партія має своїх прихильників, свою ідеологію", - сказав він. Зокрема, лідер Радикальної партії додав, що "створювати єдину партію для боротьби з режимом.. я думаю, що партії треба створювати не для боротьби із режимом, а все ж таки на ідеологічних умовах, і для того, аби відстоювати інтереси своїх виборців".

Окрім того, Ляшко переконаний, що "протидіяти вдалі можна, об'єднавши 10,20 партій, але не обов'язково зливатись в одну партію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко розуміє, що посада мера Києва може бути іграшковою - експерт

Він нагадав акцію "Україна без Кучми", коли в ній "брали участь два десятки партій. Я не бачу в цьому перспективи й через амбіції лідерів, бо відомо, що де два українці, там три гетьмана. Як "Наша Україна" 2002 року обіцяла єдину партію на базі блоку, і чим це закінчилось. А що робиться в тому ж БЮТі, коли вони розповідають, що вони єдині, а насправді гризуться один з одним за посади, вплив".

Також лідер Радикальної партії зауважив, що не бачить необхідності в єдиній опозиційній партії, як того запропонувала Тимошенко: "Але я підтримую Тимошенко, що необхідно об'єднувати зусилля різних партій, аби наводити порядок в країні. Отут я з неї погоджуюсь, але це ми будемо робити під прапорами Радикальної партії  разом із іншими партіями, які готові будуть це робити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція буде звертатись до президента ПАРЄ — Павловський про скандал в "Борисполі"

Нагадаємо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликала опозицію створити єдину партію, аби подолати режим президента Віктора Януковича. Водночас, лідер парламентської фракції "Свобода" Олег Тягнибок не вважає за доцільне об'єднання трьох ідеологічно різних партій в одну. Таку ж думку висловив сьогодні лідер партії УДАР Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко не бачить перспективи там, де її побачила Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути