середа, 10 серпня 2011 19:09

Ляшко: "Моя програма передбачає 200 депутатів максимум"
11

Фото: Фото: Інна ІЩУК

Сьогодні, 10 серпня, у Черкасах біля Палацу піонерів лідер Радикальної партії Олег Ляшко провів зустріч із прихильниками. Розповів, що саме відстоюватиме його партія, роздавав візитки та запрошував до своєї громадської приймальні.

О 12.50 біля Будинку піонерів нелюдно.

"Прийшла на зустріч з Олегом Ляшко. Він тут буде о першій годині, — говорить Людмила Руденко, 61 рік. Жінка одягнена в білу блузу й штани. — Я його дуже поважаю. Слова з ділом не розходяться. Він би зробив набагато більше, але йому не дають. Навіть хотіла б попрацювати у нього на парламентських виборах".

Організатори у мікрофон під музику закликають перехожих відвідати зустріч. Рівно о першій годині з'являється і сам Ляшко. Починає розмову зі своїх спогадів про Черкаси.

"У 2002 році в друкарні видавництва "Республіка" в Черкасах друкувалася газета "Свобода", яку я тоді видавав. За командою Кучми міліція заблокувала друкарню для того, щоб вилучити тираж газети. Потім порушили проти мене кримінальну справу."

Опісля зачитує свою програму.

"Перше — це треба відновити національне виробництво. За 20 років Україну перетворили на територію споживання. На базарі всі торгують. Ще й по блату. А скільки тиняється без роботи? Друге — зниження процентних ставок по кредитах, бо сьогодні кредити є не доступними для людей. Третє — обмеження доступу імпорту в країну. Сьогодні імпорт завалив країну. Сьогодні наші селяни не можуть продавати свою продукцію, бо в наших магазинах єгипетська картопля, китайська гречка, турецькі огірки, помідори. Четверте — скоротити чисельність чиновницького апарату, — продовжує Ляшко. — Навіщо там 450 осіб, з яких половина лоботряси, які нічого не роблять. Наша програма передбачає 200 депутатів максимум".

Під час промови організатори зустрічі роздають всім присутнім ручки з написом "радикальна партія Олега Ляшка" і візитки.

Кілька молодих жінок знімають на телефон відео із зустрічі. Після завершення промови Олег Ляшко прощається з присутніми. Прихильники починають сунути візитки на підпис.

"Ви наш майбутній президент!" — говорить жінка і біжить за Ляшком. Кілька бабусь обнімають депутата і проводять в обіймах до машини — чорного Range Rovera.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко: "Моя програма передбачає 200 депутатів максимум"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути