пʼятниця, 07 жовтня 2011 18:59

Ляшко - даішникам: Бандіти, виходьте з машини!

Ляшко - даішникам: Бандіти, виходьте з машини!

Півдня 6 жовтня за автомобілем народного депутата, лідера Радикальної партії Олега Ляшка біля Верховної Ради стежила машина МВС.

Як повідомили у прес-службі Радикальної партії, про це заявив сам Ляшко.

"Коли я відійшов до людей, співробітники міліції Зобов Андрій та Чабанюк Сергій не давали проїхати моїй машині та намагались незаконно затримати мого помічника", - розповів Ляшко.

Він пов'язує переслідування із своїм виступом на парламентських слуханнях "Про реформування системи органів Міністерства внутрішніх справ та впровадження європейських стандандартів", де розкритикував міністра МВС Анатолія Могильова та розповів про чисельні злочини та зловживання міліцейського керівництва. Зокрема, Ляшко нагадав МВС про свого земляка, вбитого студента Ігоря Індила.

"Влада огризається! – заявив Ляшко. - Могильов вирішив мені помститися після того, як я виступив у Верховній Раді, розповівши про вбивства та інші злочини керівництва МВС. Могильов дав вказівку підлеглим перешкоджати моїй діяльності як опозиційного депутата та лідера Радикальної партії. Я не боюсь переслідувань! Але якщо зі мною, не дай Бог, щось станеться – знайте, це справа рук Могильова і його "орлів".


Зараз ви читаєте новину «Ляшко - даішникам: Бандіти, виходьте з машини!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути