четвер, 06 жовтня 2011 21:50

Ляшко хоче викупити монети в Ющенка

Ляшко хоче викупити монети в Ющенка

Народний депутат та лідер Радикальної партії Олег Ляшко колекціонує настільні лампи, ароматизовані свічки та монети.

Про це нардеп розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Дві останні лампи привіз із Дубаї. Перша у формі готелю "Парус", а друга у вигляді найвищої башні Дубаї — Бурдж-Халіфа. Обидві лампи крутяться і світяться в темноті. Дуже люблю просто лежати і спостерігати за ними. Це нагадує мені дитинство, як малим лежав і дивися на шарики. Вони наче у воді плавали. Ще збираю ароматизовані свічки. Маю вже з 150 штук. Кожна різна і пахне по-своєму. До речі, купую тільки ту, чий запах мені сподобається. В мене свічки по всій хаті розставлені. Жодної не палю. Шкода. Свічки привожу звідусіль, де буваю. Купую в крамницях при готелях. Коштують по $10. Останні дві із запахом вина привіз із Кіпру", - зауважує нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко передав Азарову гарбуза і пообіцяв прийти з вилами

Але найбільше Ляшко гордиться своєю колекцією монет.

"Почав збирати п'ять років назад. Мій добрий знайомий Богдан Ференс, колишній виконуючий обов'язки Генерального прокурора, показав мені свою колекцію монет. Мені захотілося мати таку ж. Маю рідкісну й ексклюзивну "10 років Незалежності України", яку випустили 10 років тому. Такої зараз вдень з вогнем не найдеш. Її тираж лише тисячу штук. Взагалі, цінність монети вимірюється не металом, а тиражем. Буває монета з простого матеріалу нейзильберу, але коштує дорожче золотої. Як приклад монета дендропарк "Софіївка", яку друкували в монетному дворі Словаччини ще в 96-му. Знаю, що її має Віктор Ющенко. Я навіть намагався підібратися до Віктора Андрійовича через його брата Петра. Але не вийшло. Але я коли ставлю мету, завжди досягаю її. От Ющенку ж треба буде утримувати віллу, яку він купив в Чікаго, то може тоді й продасть. Я стою першим в черзі за нею. Чим дешевше продасть, тим краще. А ще краще взагалі на шару", - зізнається нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко хоче викупити монети в Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути