Ексклюзиви
понеділок, 25 квітня 2011 18:25

Лукашенко відмовився їхати в Україну на зустріч з Януковичем і Медведєвим

Лукашенко відмовився їхати в Україну на зустріч з Януковичем і Медведєвим

Президент Білорусі Олександр Лукашенко 26 квітня проведе в регіонах своєї країни, що постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, повідомив агентству "Інтерфакс-Захід" керівник прес-служби глави держави Павло Легкий.

"Найближчим часом графіком глави держави не передбачена зустріч з президентами України і Росії, - сказав керівник президентської прес-служби. - 26 квітня Лукашенко продовжить поїздку по потерпілих від катастрофи на ЧАЕС білоруським районам".

Нагадаємо, президент Росії Дмитро Медведєв у вівторок, 26 квітня, збирається вiдвiдати мiсце аварiї на Чорнобильськiй атомній електростанції. Про це він заявив у понедiлок на церемонiї вручення державних нагород учасникам лiквiдацiї наслiдкiв аварiї на ЧАЕС

"Завтра я поїду до Чорнобиля, там буде зустрiч iз моїми колегами, а також iз тими, хто брав участь у лiквiдацiї аварiї", - сказав Медведєв.

На сайті президента України ж анонсовано, що 26 квітня Віктор Янукович візьме участь у заходах зі вшанування 25-их роковин аварії на Чорнобильській АЕС у місті Чорнобиль.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко відмовився їхати в Україну на зустріч з Януковичем і Медведєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути