Ексклюзиви
четвер, 17 листопада 2011 14:37

Луганський депутат від КПУ готовий по-самурайськи застрілитись в разі вступу України до Євросоюзу

Луганський депутат від КПУ готовий по-самурайськи застрілитись в разі вступу України до Євросоюзу

Депутат Луганської обласної ради від Компартії Владислав Кривобоков заявив, що готовий позбавити себе життя у випадку вступу України до Євросоюзу.

Про це йдеться у заяві Кривобокова на його персональному сайті.

"Я, Владислав Кривобоков, громадянин України, перебуваючи у здоровому і тверезому розумі готовий укласти... із охочими наступну угоду: у разі вступу України до Євросоюзу я готовий позбавити себе життя будь-яким бажаним для вас способом", - заявив Кривобоков.

Він також додав, що віддає перевагу кулі. "За умови, що ви зробите аналогічний вчинок, коли Україна вступить до Євразійського союзу", - уточнив депутат.

"Багато пафосу для нашого слизького часу? Для мене, ні! А ось ваші шахрайські обіцянки нездійсненного, дуже навіть, я вважаю, пафосні і амбітні. Як і проект Остапа Бендера - "Нью Васюки". Тому в наших деклараціях прийшов час розставити крапки над усіма наявними "i", - звернувся він до політиків, які виступають за євроінтеграцію.

"Той, хто збирається стати воїном, вважає своєю найголовнішою турботою пам'ятати про смерть весь час, щодня і щоночі, починаючи з ранку нового року, який наступає, і до пізньої ночі року, що минає. Поки ти постійно згадуєш про смерть, ти будеш також постійно виконувати Шлях відданості і сімейного обов'язку, що полягає в турботі про батьків і шануванні предків", – процитував Кривобоков Кодекс самурая.

"Чи готові ви, панове євро-ілюзіоністи, довести на справі свої ідеали? Якщо так, то пропоную парі", - зазначається у заяві луганського депутата.

Зараз ви читаєте новину «Луганський депутат від КПУ готовий по-самурайськи застрілитись в разі вступу України до Євросоюзу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути