четвер, 22 листопада 2012 11:02

Луганчани приїхали до Києва святкувати річницю революції

Луганчани приїхали до Києва святкувати річницю революції
Фото: forfun.org.ua

На Майдані Незалежності зібралося четверо мітингувальників, які приїхали з Луганська до Києва з нагоди восьмої річниці Помаранчевої революції.

Вони розгорнули прапор України. На їхніх шиях - помаранчеві шалики. "Ми приїхали сюди із Луганська, щоб відсвяткувати річницю Помаранчевої революцію. Будемо мітингувати три дні. Подали заявку на проведення мітингу. У нас є вимоги: звільнення політв'язнів, відставка уряду та перевибори на всій Україні. Ми вважаємо, що "Свобода" та Яценюк та вся "Батьківщина" зрадили Майдан. Вони за ради тих 5 округів не хочуть провести перевибори на всій Україні. Ми знаємо, що на справді фальсифікації відбувалися по всій Україні: від Львова до Луганська. Подали заявку на три дні, але будемо стояти до переможного кінця. Якщо треба буде, то і ночуватимемо, палатки знайдуться", - сказав голова ГО "Луганці" Сергій Коваленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Видно у вас мозолі на руках великі, бо ви так багато працюєте" - "нунсівець" Мартинюку

До них вже підійшли міліціонери, привітали їх зі святом та перевірили, чи законний їхній мітинг. "Вони думають, що вони перемогли, але це не так. Неможливо зупинити океан, не можливо зупинити лавину, так сам і українців", - додав заступник голови ГО "Луганці" Деник Шуліка.

Зараз ви читаєте новину «Луганчани приїхали до Києва святкувати річницю революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути