Ексклюзиви
вівторок, 23 березня 2010 15:56

Луцьким студентам погрожують за участь у кампанії "Табачник-Стоп!" (ФОТО)

У Луцьку 100 студентів провели мітинг проти міністра освіти Дмитра Табачника під стінами Волинської облради на Київському майдані міста.

Кореспонденту Gazeta.ua вони розповіли про погрози, якими їх залякують викладачі луцьких вишів.

"Вчора після пар до мене підійшли дві викладачка, - сказав один з організаторів мітингу, студент Волинського національно університету Дмитро. - Сказали, щоб перестав піднімати студентів на бунт проти Табачника, бо не здам літню сесію. Вони обидві є членами "Партії регіонів". Під час виборів вони підтримували Януковича. Тим, хто голосував за нього, на бал піднімали оцінку на іспитах".

За словами хлопця, кільком його друзям з іншого волинського вишу Луцького національного технічного університету за участь у кампанії "Табачник-Стоп!" погрожують виключенням з вузів.

"Студентам забороняють розклеювати плакати проти міністра поблизу навчального закладу, - продовжив розповідь Дмитро. - Прибиральниці з університету зривали плакати "Табачника геть!", які ми наклеїли на зупинці біля одного з корпусів".

Вчора Дмитро написав звернення до депутатів Волинської облради.

"Будемо просити у правоохоронних органів і обласного управління освіти захистити студентських активістів від тиску викладачів", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Луцьким студентам погрожують за участь у кампанії "Табачник-Стоп!" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути