Ексклюзиви
вівторок, 23 березня 2010 14:19

У Львові заліковку Табачника пустили по руках

У Львові заліковку Табачника пустили по руках

Біля університету імені Франка у Львові зібралося близько 2 тисячі студентів. Вони планують сформувати "живий ланцюг" до залізничного вокзалу.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, учасники "антитабачниківської" кампанії хочуть відправити спецзаліковку з "оцінками" міністру освіти до наступного міста, яке бере участь в акції протесту.

Учасник мітингу Андрій Бень розповів, що близько трьох-чотирьох тисяч студентів візьмуться за руки і з університету Франка через "Львівську політехніку" до залізничного вокзалу передадуть цю заліковку з рук в руки до потягу, який відправиться до Тернополя о 16.20.

Там учасники акції впишуть в цю заліковку свої предмети і передадуть далі. Таким чином заліковка побуває у Луцьку, Харкові, Сумах, Кіровограді. Кінцева точка - Київ. У столиці заліковку спробують передати особисто Табачнику.

"Якщо не візьме, вишлемо поштою", - зазначив Бень.

Студент аграрного університету Володимир Скробич прийшов на акцію з плакатом: "Табачник - привид минулого!". Він розповів, що сам домовлявся з викладачем, щоб відпустив його з пар. Усього з аграрного університету, зі слів Скробича, в мітингу взяли участь 20 студентів.

Зараз ви читаєте новину «У Львові заліковку Табачника пустили по руках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути