середа, 25 січня 2012 15:37

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценку треба дати умовний термін – експерт

Луценку треба дати умовний термін – експерт

Політолог Михайло Погребінський вважає, що екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка потрібно випустити із в'язниці. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Потрібно, щоб Луценко перестав бути постійною "головним болем" влади. Для неї було б вигідно звільнити Луценка та Тимошенко. Оскільки значна кількість проблем не варті того, щоб цих людей залишати за ґратами. На посаді міністра внутрішніх справ Луценко поводив себе таким чином, що наробив кучу проблем для впливових сьогодні людей. Так у нас же високопосадовці кажуть, що вони – християни. То треба вибачати", - зазначив експерт.

За словами Погребінського, кримінальну справу проти екс-міністра потрібно закінчити і призначити Луценку умовний термін.

"Його можна було без проблем визнати винним. Він не є небезпечним для суспільства. Луценко не може очолити список і брати участі у парламентських виборах, якщо не буде рішення про зняття судимості із нього. Для цього через пару місяців було б достатньо рішення суду. Взагалі він не настільки є корисним для опозиції, аби суспільство жалкувало з приводу того, що він не є депутатом", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Луценку треба дати умовний термін – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути