Ексклюзиви
понеділок, 14 січня 2013 17:19

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко жартує, що склеюючи конверти, він "конвертує економіку на користь Азарова"

Луценко жартує, що склеюючи конверти, він "конвертує економіку на користь Азарова"
Фото: radiosvoboda.org

Луценко жартує, що склеюючи конверти, він "конвертує економіку на користь Азарова". Про це у коментарі сказала керівник прес-служби "Народної самооборони" Лариса Сарган.

"Це монотонна робота для людини, яка звикла робити щось корисне для суспільства, ніж конвертувати економіку, як він каже, "на користь Азарова". Жартуючи, так він оцінює свою роботу. Луценко писав заявку на ім'я керівника колонії, щоб його перевели в інші цехи, але йому відмовили. Для цих робіт потрібна відповідна безпека. А, оскільки він знаходиться ізольованим від усіх, біля нього лише троє людей у цій тюрмі, то умов немає. Одного здається випустили чи перевели. В їхньому боксі робота індивідуальна. Вони троє також клеять конверти", - розповідає вона.

Скільки коштує склеїти один конверт Сарган не знає, адже на стенді виробів ув'язнених конвертів немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко за три місяці заробив 50 гривень

"Коли ми були колонії, я бачила стенд оцих виробів, які роблять ув'язнені. Там конвертів немає, є шкатулки дерев'яні, рамки, які вироби з дерева. Рамки, ковані предмети — наприклад набір для каміну, рукавиці", - каже вона.

Жінка також нагадала, що раніше Луценкові поставили швейну машинку, щоб він шив рукавиці: "А потім, коли з'явилась наша акція Україна у твоїх руках, вони забрали машинку і сказали — тепер будеш клеїти конверти. Але це не означає, що ми не придумаємо щось із конвертами. Луценко клеїть конверти приблизно з 10 до 16 години з перервою на обід.".

Зі слів Сарган, Луценко усерйоз взявся на вдосконалення знання англійської мови.

"Коли ми спілкувалися під час суду, він хвалився, що поставив собі за мету - вивчати 20-30 нових англійських слів щодня. Ми зараз шукаємо йому нову періодично англомовну пресу "The Time", "Washington Post". Не просто підручники, словники, а така мова жива із засобів масової інформації".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко: Ахметов - "консерва" Януковича

Сарган також додала, що 17 січня планують відвезти екс-міністра до лікарні для підготовки до операції.

"Пенітенціарна служба наполягала на тому, щоб вивезти Луценка у Чернігівську обласну. Але після того він написав особисту заяву, що він не хоче лікуватися ні в Чернігівській , ні в Львівській, ні в будь-якій іншій лікарні обласній, і сказав, що це має бути тільки "Оберіг". Клініка підтвердила, що вона готова прийняти його з 16 січня на лікування і пенітенціарна служба погодилась. З 13 по 16 січня у Луценка довгострокове побачення. Ірина Луценко із дітьми приїхала у колонію на триденне побачення. Після побачення вони сказали, що готові вивести. 17 січня ми плануємо його привезти до лікарні. Там якась підготовка відбуватиметься, далі операція, післяопераційна адаптація".

Зараз ви читаєте новину «Луценко жартує, що склеюючи конверти, він "конвертує економіку на користь Азарова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути