пʼятниця, 10 жовтня 2008 16:19

Луценко закликає всі демократичні сили об"єднатися з Тимошенко

Міністр внутрішніх справ, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко закликає всі демократичні сили об"єднатися в єдиний список на базі Блоку Юлії Тимошенко для участі в позачергових парламентських виборах.

"Усі демократи, для яких важливий принципи, а не якісь прізвища, повинні об"єднатися в єдиний демократичний блок на базі БЮТ. Я особисто буду закликати "Народну самооборону" і представників інших демократичних партій об"єднатися в єдиний список, незалежно від пропорцій, квот, представництв", - сказав Луценко в п"ятницю на прес-конференції в Києві.

За словами лідера "Народної самооборони", його політична сила, відповідно до опитувань, упевнено набирає 3% голосів виборців, тому, також на його переконання, "Народна самооборона" могла б йти на вибори самостійно.

Разом з тим Луценко підкреслив, що він був і залишається "прихильником об"єднання демократичних сил".

За його словами, "Народна самооборона" вважає правильною і справедливою думку БЮТ про те, що необхідно спочатку ухвалити зміни до бюджету 2008 року, потім проголосувати за бюджет 2009, а потім уже внести поправки для фінансування дострокових виборів.

Відповідаючи на питання про те, з якими демократичними силами, на його думку, можливе об"єднання на базі БЮТ, Луценко підкреслив, що спілкувався з усіма представниками демократичних партій за винятком лідера "Нашої України" і УНР.

"Всі інші кажуть про об"єднання в єдину команду", - зазначив він.

Міністр підкреслив, що він закликає об"єднатися в єдиний демократичний блок на базі БЮТ також і позапарламентські політичні сили.

"Я чекаю перемоги пана Кличка... після цього поговоримо з Віталієм", - зазначив Луценко.

Він також підкреслив, що ця його заява означає "ініціативу звернення до парламентських і позапарламентських сил", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Луценко закликає всі демократичні сили об"єднатися з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути