середа, 30 січня 2013 08:41

Луценка вивозять із лікарні у невідомому напрямку

Луценка вивозять із лікарні у невідомому напрямку
Фото: 062.ua

Колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка вивозять із київської лікарні "Оберіг", не попередивши рідних та не долікувавши екс-міністра.

Про це в коментарі Gazeta.ua повідомила прес-секретар "Народної самооборони" Лариса Сарган.

"Лікарі подзвонили дружині Ірині повідомили, що о 7 ранку лікарня була оточена "Беркутом" і Луценка готують вивезти", - повідомила вона.

Окрім того, вона додала, що ані дружину Луценка, ані захист не повідомили про подібні дії. "Не повідомили куди, але швидше за все це буде колонія. Нічого такого не планувалося, бо Луценко зараз знаходиться під крапельницями, він проходить інтенсивний курс терапії. Лікарі виявили три відкриті виразки шлунку", - сказала Сарган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк принесе ручку Рибаку, аби той підписав розпорядження про скликання позачергової сесії

Говорячи про причини таких дій, Сарган зауважила, що "вчора європейці повідомили, що вони хочуть відвідати Луценка у лікарні. У Луценка має у п'ятницю відбутися суд, де він виявив бажання бути присутнім, і суд зобов'язав адвокатів, аби він був на суді".

Також, керівник прес-служби підкреслила, що "вони роблять все можливе та не можливе, аби Луценка не долікували, не був присутнім у Києві, не зустрічався із європейцями, які зацікавлені з ним зустрітися та почути інформацію щодо його кримінальних справ із його вуст".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко підписувала газові угоди під тиском — Ляшко пропонує уряду йти у Стокгольмський суд

"Вчора Ірина Степанівна спілкувалась із лікарями, які займаються безпосередньо ним. Після виявлення у Луценка трьох відкритих виразок шлунку, було прийнято рішення термінової терапії. Луценку приписали три тижні крапельниць, а вже потім мала вестись мова про наступну операцію", - резюмувала Сарган. Окрім того, вона, що в лабараторії підтвердили, що взятий на гістологічне дослідження післяопераційний матеріал не містить злоякісних новоутворень.

Нагадаємо, екс-глава МВС відбуває покарання за скоєння ряду посадових злочинів у Менській колонії (Чернігівська область) із кінця серпня 2012 року. 20 січня 2013 року Луценка доставили у київську приватну клініку, де його прооперували.

Зараз ви читаєте новину «Луценка вивозять із лікарні у невідомому напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути