понеділок, 05 березня 2012 09:55

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко: "Влада сильно образилася, тому я не виключаю нових справ"

Луценко: "Влада сильно образилася, тому я не виключаю нових справ"

Юрій Луценко не виключає нових справ щодо себе, бо "влада на нього ообразилася".

Про це екс-міністр внутрішніх справ сказав в інтерв'ю газеті "Коммерсант-Україна" "Я не исключаю новых уголовных дел и сроков".

"Підозрюю, що влада сильно образилася на мої, як завжди, жорсткі оцінки, висловлені в останньому слові. Тому я не виключаю нових кримінальних справ і термінів", - сказав він.

Луценко також не знає, з яких коштів йому вдасться загасити визначену судом матеріальну шкоду державі у розмірі 642 тис.

"На мені записано невеликий банківський рахунок із ще радянським внеском і частина батьківської квартири у Рівному. Після суду дружині подзвонили знайомі й повідомили, що ветерани МВС вирішили оплатити так звані "збитки від проведення злочинних урочистостей" до Дня міліції", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвину не подобається, що Луценка засудили за "принципом невістки, яка завжди винна"

"Зараз я думаю над цією пропозицією. З одного боку, я вважаю божевільним розглядати виконання указу президента про День міліції як злочин. Тим більше, що Міністерство юстиції чітко роз'яснило, що термін "Святкові заходи", які заборонив на час фінансової кризи Кабінет міністрів, законодавством не визначено. Та й Держказначейство стверджує, що всі платежі були законними", - зазначив екс-міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для життя Луценка є загроза в будь-якій колонії

"З іншого боку, - додав Луценко. - Мені приємний цей жест солідарності людей, з якими і для яких я працював, тим більше що виплатити таку суму самотужки я не можу".

Він також припустив, що після апеляції його відправлять у колонію для колишніх співробітників правоохоронних органів у Чернігівській області:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зараз робиться все, аби вбити Луценка – правозахисник

"Думаю, що після апеляції мене відправлять в колонію для колишніх співробітників правоохоронних органів у Чернігівській області. Не знаю, які там умови і як мене зустрінуть ті, кого було засуджено за матеріалами Служби внутрішньої безпеки МВС. Буду жити як всі і постараюся залишитися людиною" .

Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Влада сильно образилася, тому я не виключаю нових справ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути