понеділок, 05 жовтня 2009 17:05

Луценко відповів своєму критикану про повернення 90-х

Луценко відповів своєму критикану про повернення 90-х
Іноземні злодії у законі хочуть контролювати Україну. Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко у понеділок.

"МВС відчуває активізацію закордонних спроб встановити контроль над злодійським життям в Україні, в тому числі через контакти з раніше знайомими по злочинній діяльності українськими громадянами й присиланням сюди спеціальних груп по реалізації своїх злочинних заходів", - поскаржився міністр.

"МВС в змозі контролювати ситуацію, у змозі забезпечити невідворотне покарання кожному з тих, хто намагається активізувати кримінальні виклики, щодо українських громадян", - запевнив він.

Луценко наголосив, що слова про "безпорадність міліції, про хаос на вулицях, про повернення кривавих 90-х не мають під собою жодних підстав".

"У цій ситуації слова про продажність української міліції є підігруванням іншій стороні", - заявив міністр.

Eкс-перший заступник голови МВС Михайло Корнієнко впевнений, що "бєспрєдєл 90-х" повернувся на українські вулиці.

"Як відомо, пан Корнієнко в 1997,1998, 1999 роках очолював столичний главк міліції, був головним міліціонером у Києві. От хотів би йому нагадати, що саме в ті роки з використанням вогнепальної зброї було вбито відповідно по роках 44, 36, 33 особи", - заявив Луценко.

Цього року, за даними міністра, за 9 місяців скоєно 11 убивств.

"Варто на пенсії осмислити, чому він не здатний був ні на посаді першого столичного, ні на посаді заступника міністра і виконуючого обов"язки міністра розкрити злочини попередньої хвилі. Чому при ньому вори в законі вільно себе почували в Україні?", - обурився Луценко.

"У нас цього не було нема, і не буде. В нас не буде вора в законі до кінця цього року, максимум до першого кварталу наступного і в нас абсолютна більшість злочинів в рази менша, ніж в 90-ті, до яких вороття немає ні в кримінальному, ні в політичному сенсі слова, тим більше, що ці речі дуже пов"язані", - запевнив міністр, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценко відповів своєму критикану про повернення 90-х». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути