понеділок, 05 жовтня 2009 12:58

Ті, хто опинився на зонах 10-15 років тому повертають Україну в 90-ті роки

Ті, хто опинився на зонах 10-15 років тому повертають Україну в 90-ті роки
Розстріл власника супермаркету і його охорони в Києві може означати, що Україна "повертається в 90-ті", вважає екс-перший заступник голови МВС Михайло Корнієнко.

"На жаль, так воно і є", - сказав він у відповідь на таке запитання "Сегодня", коментуючи п"ятничну перестрілку біля меблевого супермаркету "4room" на Великій Окружній у Києві, у результаті якої загинули два охоронці та власник.

"З в"язниць зараз повертаються ті, хто опинився на зонах 10-15 років тому. Вони бачать, що особливої боротьби з оргзлочинністю в країні немає. Не хотів би давати негативні прогнози, але, думаю, подібні НП будуть повторюватися", - сказав Корнієнко.

Крім того, джерела видання в міліції кажуть, що оскільки ні суди, ні зв"язки не працюють, бо у вищих колах іде війна кланів, то "вирішувати питання" доводиться кулями.

Як відомо, у п"ятницю, 2 вересня, біля меблевого супермаркету "4room" на Великій Окружній у Києві стріляли у власника супермаркету та охорону. У результаті співробітники спецпідрозділу "Титан" – 36-річний старший лейтенант Володимир Ісай та 24-річний лейтенант Андрій Брежнєв – загинули (під час інциденту вони були без бронежилетів), загинув і власник ТЦ Шабаб Алоян.

Один із кілерів також помер у лікарні. Другого шукають.

Як повідомила Сегодня прес-секретар УДЗГ при столичному міліцейському головкомі Антоніна Безшейко, Ісай та Брежнєв посмертно нагороджені "Хрестами Слави".

Зараз ви читаєте новину «Ті, хто опинився на зонах 10-15 років тому повертають Україну в 90-ті роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути