вівторок, 20 березня 2018 09:12

Луценко стверджує, що знайшов спільну мову з "Новою поштою"

Луценко стверджує, що знайшов спільну мову з "Новою поштою"
У ГПУ повідомили співзасновнику "Нової пошти", які порушення знайшли на підприємствах. Фото: ТСН

Співзасновник "Нової пошти" В'ячеслав Климов на зустрічі з генпрокурором Юрієм Луценком назвав обшуки у компанії коректними.

Про це глава ГПУ повідомив у Facebook після зустрічі.

"Представник оператора експрес-доставок в Україні підтвердив, що санкціоновані обшуки, які проводилися представниками Генпрокуратури на підприємствах "Нової пошти" в кількох містах країни були коректними. Вони не супроводжувалися озброєними спецпідрозділами, вилученням оргтехніки і тим більше – не мали намірів рейдерського захоплення", - написав Луценко.

Представники ГПУ ознайомили Климова з фактами порушень, які виявили в роботі відділень "Нової пошти".

"Зокрема, це стосувалося пересилання у великих обсягах безакцизних алкогольних товарів і наркотичних речовин. Також до слідства надійшла оперативна інформація МВС щодо ймовірного ухилення від податків під час грошових переказів.

Ми не тільки знайшли спільну мову, але й розробили спільний план дій. Ця зустріч показала ефективність відкритого діалогу. І правоохоронці, і бізнес з поважним реноме зацікавлені в усуненні правопорушень", - наголосив Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман зробив заяву після обшуків у "Новій пошті"

16 березня представники Генеральної прокуратури провели майже 15 обшуків складських та офісних приміщень ТОВ "Нова пошта" у Києві, Полтаві, Харкові, Одесі, Львові та Дніпрі. Генпрокурор Юрій Луценко взяв під особистий контроль розслідування вказаного кримінального провадження.

Пізніше в ГПУ заявили про вилучення в приміщеннях компанії або споріднених з нею підприємств не облікованих готівкових коштів.

"Нова пошта" спростувала цю інформацію. Там заявили, що в Харкові правоохоронці вилучили кошти в компанії "Пост фінанс", які оприбуткованi вiдповiдно до законодавства. Компанія має намір оскаржувати вилучення коштів.

Зараз ви читаєте новину «Луценко стверджує, що знайшов спільну мову з "Новою поштою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути