Ексклюзиви
неділя, 26 грудня 2010 19:46

Луценко розповів, за що його насправді затримали

Луценко розповів, за що його насправді затримали

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко затриманий у справі про отруєння екс-президента Віктора Ющенко.

Відповідна заява політика розміщена на офіційному сайті "Народної самооборони".

"Вітаю Віктора Андрійовича Ющенка з тим, що на шостий рік розслідування справи по його отруєнню в справі нарешті з'явився затриманий", - заявив він.

"Думаю, що в нинішній політичній ситуації абсолютно логічним є той факт, що ним виявився колишній міністр внутрішніх справ Луценко", - заявив екс-чиновник.

"Тим більше, не повинен дивувати той факт, що при категоричній відмові приходити по повістках в прокуратуру самого потерпілого Ющенка, а також ряду свідків, включаючи і Януковича, слідство ГПУ, використовуючи 11 бійців спецназу СБУ, доставило в слідчий ізолятор саме Луценка", - зазначається в заяві.

Луценко повідомив, що "характерною деталлю, яка свідчить про повноту абсурду, є обгрунтування мого затримання - я нібито можу продовжувати скоювати інкриміновані мені посадові злочини (і це при тому, що я вже рік не обіймаю посаду міністра), а також створювати небезпеку для суспільства".

"Для мене очевидним є політичний характер цього і інших репресивних справ проти опонентів нинішньої влади", - заявив політик.

"Сьогоднішнє моє затримання стало черговим доказом політики залякування суспільства і терору проти опозиції в Україні", - додав Луценко.

Як відомо, 18 грудня Луценко заявив, що його намагаються "прив'язати" до справи про отруєння екс-президента Віктора Ющенка.

"Піду давати свідчення лише після здачі крові самим потерпілим. Якщо він ігнорує повістки, чому в його справі мають допитувати мене?", - сказав політик.

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів, за що його насправді затримали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути