субота, 15 травня 2010 08:57

Луценко розповів, як міліцію перетворили на "псів режиму"

Луценко розповів, як міліцію перетворили на "псів режиму"

Партія регіонів на ключові посади призначає своїх родичів, cудимих та наркозалежних.

Про це на програмі Шустер Live сказав екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Замміністра МЧС Коровіцин — син Ганни Герман. Ще один зам — родич депутатки з Партії Регіонів ( Андрій Бондаренко, чоловік Олени Бондаренко — ред). В Міністерстві оборони теж поставили брата одного з депутатів Партії Регіонів. Заступник міністра оборони — судимий. У Черкасах начальник обласного управління МВС — судимий. Докотилися до того, що вже наркозалежних призначають", - обурився Луценко.

Кого саме, Луценко не уточнив. Проте додав: "Нова влада на 20 відсотків збільшила витрати на адміністративний корпус. В Криму 8 віце-прем'єрів. Це ж звичайна обласна рада. Хто ці люди, навіщо їх стільки?", - запитав екс-міністр.

Луценко наголосив, що минуло 50 днів Януковича і Партії регіонів при владі, і вже зараз видно, що "твориться щось ненормальне".

"Коли президент, якому віддано по Конституції в керування країну на 5 років, максимум на 10, торгує нею за 40. Ви ж самі валите те, на чому купили людей!", - звернувся Луценко до "регіоналів". "Скільки кричали про соцстандарти, але коли голосували за закон про допомогу малозабезпеченим сім'ям, Партія регіонів дала "за" один голос. По чорнобильцям узагалі жодного голосу не дала. А які ви обіцяли влаштувати канікули малому бізнесу! На кожному бігборді висіло. І тепер у Чернівцях на ринку приїжджає автобус із 120 податківцями, дають кожному підприємцю карточку і кажуть: "на цей рахунок 1500 доларів покладеш".

Також Луценко зауважив, що рівень злочинності в країні за перший квартал цього року зріст на 30 відсотків.

"ДАІ тепер займається не роботою, а зупиняє демонстрантів з автобусами, чого не було ще з часів Кучми. ДАІ перетворилось на псів режиму, а не правоохоронців", - підсумував Луценко.

Gazeta.ua


Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів, як міліцію перетворили на "псів режиму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути