пʼятниця, 12 жовтня 2007 12:55

Луценко пояснив, чому Єхануров повинен піти

В інтерв"ю журналу Кореспондент лідер блоку НУ-НС Юрій Луценко розповів про відношення екс-прем"єра Юрія Єханурова до Юлії Тимошенко і про те, як повинні поводитися ті депутати, які пройшли до парламенту за списком блоку, але не згодні з генеральною лінією НУ-НС.

"Ну не любить Юрій Іванович (Єхануров) Юлію Володимирівну (Тимошенко). Ну і нормально, у нього хороша дружина, красива. Не любить він Юлію Володимирівну, це його людське право, політичне право", сказав Юрій Луценко.

Але, за словами Луценко, блок, від якого він (Єхануров) висунутий кандидатом в депутати, чітко взяв на себе зобов"язання вступити в коаліцію з блоком Юлії Тимошенко. "Можна не любити Юлію Володимирівну, можна навіть критикувати. Але виконати умови свого депутатства зобов"язані всі. Або піти з депутатів", заявив він.

Луценко вважає, щоякщо Єханурову або кому б то не було, не подобається такий формат парламентської більшості, і якщо він вважає це помилкою, "він може зняти з себе повноваження депутата і критикувати нас по-чорному. Так буде правильно".

При цьому Луценко відзначив, що у нього "дуже добрі, рівні відносини з паном Єхануровим. Але тільки так може відбуватися".

"Якщо я, наприклад, буду противником реалізації будь-якого положення цієї програми, я складу з себе повноваження, і лише тоді критикуватиму цю програму. Тому що мене тільки завдяки цій програмі зробили депутатом", резюмував він, пише Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «Луценко пояснив, чому Єхануров повинен піти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути