середа, 09 грудня 2009 16:29

Луценко пообіцяв покарати Омельченка за смерть людини

Луценко пообіцяв покарати Омельченка за смерть людини

Голова МВС Юрій Луценко запевняє, що його однопартієць Олександр Омельченко отримає покарання відповідно до своєї ролі у ДТП, в якому загинув пішохід.

Про це Луценко заявив на прес-конференції в середу, відповідаючи на запитання журналістів.

Я не казав, що Омельченко не винен

За його словами, заява про те, що пішохід міг померти від удару іншого автомобілю розглядається лише як одна з версій інциденту.

"У будь-якому ДТП розглядається декілька версій. Тому перша - Омельченко скоїв наїзд, друга - він скоїв наїзд, але смерть настала в результаті іншого удару, і третя - відносно того, чи був скоєний наїзд на пішохідному переході", - сказав міністр.

Він також прокоментував заяву про те, що результати експертизи щодо даної дорожньо-транспортної пригоди будуть готові не раніше березня наступного року.

"Візьміть будь-яку з тисяч справ - і ви побачите, що експертиза швидше, ніж за 2-3 місяці не проводиться", - сказав Луценко.

"Я ніколи не казав, що Омельченко не винен. Я просто казав, що йде слідство, яке встановить наскільки він винен", - зазначив він.

"Те, що він скоїв наїзд, - є очевидним. І те, що він понесе за це покарання, - є абсолютно беззаперечним. Але яке це буде покарання - залежить від висновків експертизи" , - наголосив Луценко.

25 листопада у Києві автомобіль Омельченка на смерть збив людину, за кермом був сам депутат, колишній мер столиці, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Луценко пообіцяв покарати Омельченка за смерть людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути