середа, 09 січня 2013 14:53

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценка не примушують до лікування - тюремники

Луценка не примушують до лікування - тюремники
Фото: gazetavv.com

У Державній пенітенціарній службі України спростували інформацію про примушування екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка співробітниками Менської виправної колонії (№91) провести рекомендоване медичне втручання в Чернігівській обласній клінічній лікарні.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"5 січня п.р. керівництвом Менської виправної колонії (№91) було проінформовано засудженого Луценка, що згідно листа з Київської універсальної медичної клініки "Оберіг" він може бути госпіталізований туди для проведення рекомендованого планового медичного втручання 14 січня п.р.", - йдеться у повідомленні прес-служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко стала кармою Януковича - політолог

Однак, зазначають в прес-службі, враховуючи бажання Луценка на довгострокове побачення з 13 по 15 січня, "керівництвом установи було запропоновано провести рекомендоване медичне втручання до початку запланованого побачення в Чернігівській обласній клінічній лікарні".

"Від даної пропозиції Ю.Луценко відмовився та повідомив, що він готовий до направлення в лікарню "Оберіг" після тривалого побачення", - зазначили у прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко відсидить тільки свій термін, а Тимошенко засудили довічно — Доній

Нагадаємо, раніше лікарі Чернігівської обласної лікарні, де обстежували Луценка, діагностували у нього в кишечнику поліп.

Зараз ви читаєте новину «Луценка не примушують до лікування - тюремники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути