середа, 09 січня 2013 12:19

"Лист Тимошенко - це волання, яке свідчить про небезпеку її життю" - нардеп

"Лист Тимошенко - це волання, яке свідчить про небезпеку її життю" - нардеп
Юрій Одарченко: "Для Януковича було б краще, якби Тимошенко зникла як фізична особа". Фото: gazetavv.com

Юлія Тимошенко абсолютно не потрібна Віктору Януковичу і її побоювання за своє життя є цілком логічними.

Таку думку Gazeta.ua висловив народний депутат від "Батьківщини" Юрій Одарченко, коментуючи відкритого листа Тимошенко до президента Віктора Януковича, в якому вона оголосила про акцію непокори.

"У Юлії Володимирівни дуже складна ситуація, бо вона наразі фактично є заручницею Януковича, - зауважив нардеп. - Тимошенко чітко розуміє, що на тлі такого розвалу економіки в Україні і посилення економічної кризи, вона, як центр політичної конкуренції та центр опозиції, Януковичу абсолютно не потрібна".

Саме тому, на думку політика, у Тимошенко є побоювання щодо свого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" вимагають доповіді Пшонки по Тимошенко

Одарченко пояснив: "Я впевнений в тому, що в цьому всьому (протесті Тимошенко — ред.) окрім політичної позиції Юлії Володимирівни, є ще й елементарне, як у кожної людини, побоювання за власне життя. Бо зараз виглядає так, що персонально для Януковича найкращий вихід був би, якби Юлія Тимошенко зникла б не тільки з політичної арени, а взагалі як фізична особа. Тому це волання (лист Тимошенко), яке свідчить про небезпеку і про ставлення до неї".

Нардеп зауважив, що екс-прем'єр намагається всіма можливими для неї засобами боротися, навіть перебуваючи за ґратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко відсидить тільки свій термін, а Тимошенко засудили довічно — Доній

"Вона намагається боротися як може, тими засобами, які в неї є, бо в її особистому стані відображається і політичний стан країни, - підкреслив він. - Вона чітко розуміє, що зараз цей парламент — це по суті пастка, в яку потрапляє вся країна, бо Янукович буде робити все для того, щоби змінити Конституцію і втриматися при владі. І вона в якійсь мірі виявилася права. Бо "тушки" Табалови — це свідчення того, що влада використовує всі важелі для того, щоби нейтралізувати опозицію і взагалі, щоби в очах людей вона виглядала не переконливо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко своїм листом попередила, що готова на "силове" протистояння - політолог

Одарченко підкреслив: "Тому ці дії Тимошенко є абсолютно правильні й адекватні. Будь-яка людина в її стані боролася б тими засобами, які в неї є. Відчувається, що в неї вирує сила і полум'я, і вона навіть при тих складних умовах, в яких зараз перебуває, бореться за Україну і за себе".

Зараз ви читаєте новину «"Лист Тимошенко - це волання, яке свідчить про небезпеку її життю" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути