пʼятниця, 12 квітня 2013 12:16

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Луценка, Яценюка і Турчинова вже більше години не пускають до Тимошенко

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, перший заступник голови ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов і екс-глава МВС Юрій Луценко більше години не можуть потрапити на короткострокове побачення до екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Політики, які прибули на побачення з екс-прем'єром, перебувають перед входом на частину 9-го поверху ЦКЛ, яка охороняється, і в якій проходить курс лікування Тимошенко.

Однак соратники не можуть потрапити у загратований блок, де знаходиться палата екс-прем'єра. На майданчику стоять кілька високопоставлених офіцерів міліції - полковники, підполковники.

Автор: Фото: facebook.com
 

На думку опозиціонерів, таким чином, влада намагається зірвати їх побачення з Тимошенко.

"Без пояснення причин наc тут мучать, без пояснень чому, люди зривають зустріч, яка повинна відбутися у відповідності до закону і Конституції. Нам говорять, то вона в душі, то вона не підтверджує зустрічі, тобто, розповідають всілякі дурниці", - сказав Турчинов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко, Яценюк, Турчинов та інші нардепи зайшли в лікарню до Тимошенко

У свою чергу Луценко додав, як людина, що має досвід "з того боку", що їх були зобов'язані пустити на територію охоронюваного блоку.

"Відповідно до чинного законодавства, спочатку заводять тих, хто приїхав на побачення, а потім заводять засудженого. Тобто, навіть, якщо повірити, що Тимошенко у душовій, й інші єрундові версії, нас усе одно повинні були завести в кімнату для побачень", - сказав Луценко.

Автор: Фото: facebook.com
 

У свою чергу Яценюк висловив припущення, що дозвіл на побачення можуть дати, коли вже буде починатися мітинг у Харкові у рамках акції "Вставай, Україно!".

"Вони можуть дотягнути до початку мітингу, коли збереться кілька тисяч людей і потім сказати, що можуть нас пустити", - сказав Яценюк.

Зараз захисники екс-прем'єра, зокрема, Андрій Кожем'якін намагаються зв'язатися з керівництвом ДПтС у Харківській області та прокурором Харківської області, щоб з'ясувати, чому прибулих на побачення не пускають до Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Луценка, Яценюка і Турчинова вже більше години не пускають до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути